maanantai 28. toukokuuta 2012

Viikonloppu ♥

Viiiiiiiikonloppu ohi on!
Ja ihanaa oli, kun Veikkokin oli lomilla armeijan harmaista. :) Oli kyllä toiminnan täytteinen viikonloppu, käytiin Koskella Veikon kotona ja otettiin mun pikkusiskokin mukaan. Loppujen lopuksi siellä pihalla juoksenteli SEITSEMÄN pientä lapsukaista. ♥ Aikuisten kanssa vähän juotiin ja puhuttiin syvällisiä... :) 

Ja lauantaina takas Kaarinaan! Mentiin sitten vaihteeksi isäni luokse pitämään hauskaa ja mentiin illalla rantaterassille. Aurinko paistoi ♥ Taas puhuttiin elämän viisauksia... :D Jäätiinpä sitten sinne yöksi. 

Sunnuntai saatiin viettää Veikon ♥ kanssa aika lailla kaksin, mentiin himbeen, pelattiin Mölkkyä juomapelinä ja kivaa oli. =) Ja sain siivottua kaikki hiiret. (Y)

Mölkky

Napero ♥

Koulu on taas, koulu on taas... Koulun kovat penkit ja opettajan höpinät, jotka kuulostavat iltasadulta ♥ Eih... Taas torkahtelin tunnilla. -.-' Sitten sain kuulla, että yläkerran kahvi-automaatissa on "VAPAA OTTO", YEAH, ilmasta juotavaa! Kävin hakemassa kuumaa maitokaakaota ja cappuccinoa, nams. Kerrankin koulussa jotain hyvääkin. :D Sitten jaksoi vähän kuunnellakin tunneilla.

Cappuccino ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti