torstai 28. kesäkuuta 2012

Kerää kakkasi!

Murr, alkaa mennä itselläkin hermot noihin koiran paskoihin, joihin törmää joka paikassa. Voisivatko koirien omistajat ystävällisesti kerätä ne pussiin ja laittaa roskikseen? :)) Se on kiva, kun saa kuunnella ainaista valitusta miten joku ruohoa leikatessa liukastuu koiran paskaan tai muuta mukavaa. Ja muutenkin, ei ne kovin kivan näköisiä ole... Teinpä sitten äidin iloksi kyltin, joka pitäisi vielä laminoida ja pystyttää tuonne pihalle, jossa se jokapäiväinen ukko käy paskattamassa pikkupiskinsä.Paskattakaa ne koiranne omiin eteisiinne, jos se ei mielestänne haittaa että paskatatte ja jätätte niitä muiden pihoihin ja paikoille, jossa on leikkiviä lapsia. 

Täälläkin on kuitenkin sen verran roskiksia, joissa on tuo koirankakkaroskis-tarra, että ei paljoa näe vaivaa kantaa pieniä muovipusseja mukanaan, johon sen koiran ulosteen voi näppärästi noukkia ja heivata roskikseen. Jopa mekin laitamme sen tarran roskikseemme, kunhan saamme sen pestyä ja puunattua. Toivottavasti ihmiset oppivat myös käyttämään ja arvostamaan sitä, että heillä on mahdollisuus laittaa paskapussit jonkun muun roskikseen, ettei tarvitse kotiin asti paskaa kuskata.

"Järjestyslaki
14 §

Koiran ulkoiluttajan on huolehdittava siitä, ettei koiran uloste jää ympäristöön hoidetulle alueelle. Hoidettuja alueita lain mukaan ovat esimerkiksi alueet, joilla nurmikot on leikattu ja joilla on istutuksia tai joilla tiet ovat päällystettyjä."


Ja sitten te vauvojenne vaippoja vaihtavat kahelit, älkää heittäkö niitä ripulipaskavaippoja mihin sattuu, vaan viekää ne ystävällisesti lähimpään roskikseen. Se on kivaa jostain ruohoalueilta kerätä vaippoja pois, joista sitä löysää paskaa valuu ympäriinsä.

  -KIITOS-
  
...tällainen pieni avautuminen tällä kertaa... 


2 kommenttia:

  1. Oi kyllä! Tää niin ärsyttää mua myös, varsinkin kun meen tos rannas ois toinen puoli hoitamatonta aluetta... Mietin ain välil et kyyläisin tos koko päivä ja veisin omat koirat niitte pihoihin, jotka antaa koiriensa tehä ne asiat tohon ja jättää ne ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin :D mä itse asiassa menin tänään tohon ulos kyttäämään, kun se ukko meni pikkupiskiensä kanssa tosta ja kusetti niitä MEIDÄN pihaan. Annoin sen asian olla, mutta oisin varmaan räjähtänyt sille, jos se ois antanut niiden paskoakin siihen. :D

      Poista