torstai 8. elokuuta 2013

Rahat katoaa..?

JEEE, mun ihanat autotarrat ja avaimenperä tulivat. :)
Ps. jos jollakin on jotain mastiffitavaraa, niin voin ostaa! ;)


MS Baltic Princess + Nea-serkkuni + Redrama + viinaa + pelikoneita + karaokea + shoppailua + ruokaa 
= mahtava reissu ja rahat loppu!

Joo olin siis tiistai-keskiviikko laivalla serkkuni, hänen vanhempiensa ja isovanhempien kanssa. :) Oli siellä myös tätini ja hänen miehensä, joiden kanssa kävin syömässä Grill Housessa. 


Ostin kaikille paljon tuliaisia, esim. 007-hajuveden iskälle, Kirkelle kivan Finland-kukkaron ja Tiinalle ihanan puisen voiveitsen, jossa polttokaiverrettu kissan kuva. :)


Ostin puuttuvia muumimukeja kokoelmaani.
Jos jollakin on ylimääräisiä muumimukeja, niin mulle saa tarjota. :)
Tuli sitten ostettua ihan h*lvetisti suklaata. :D Olin tax-freen kassalla, kun tajusin ettei rahat riitä ja olin pankkikortinkin jättänyt kotiin, niin jouduin karsimaan ostoksiani, joten jätin sitten muutaman pullon ostamatta. :( En uskalla edes kertoa, kuinka paljon mulla oli rahaa mukana...
Ja kynsilakkoja + jollekin jätkälle lahjoitan dödön (luultavasti Veikolle) :D
Ostin tota Mavalan Stop'ia ja se todellakin toimii! On siis tarkoitettu niille, jotka pureskelevat kynsiään. On niin kamalan pahan makuista, että sormet kyllä tosiaankin pysyvät kaukana suusta. Tuli tuota vahingossa maistettua, eikä siitä mausta meinannut millään päästä eroon ja oksetti koko ajan...


Väsyneet hoitolaiset. :) Otto oli hoidossa kaverillani ja Jami iskällä, olivat kyllä niin innoissaan kun näkivät jälleen toisensa ja riehuivat terassilla niin kovaa, että hyvä etteivät lentäneet terassilta alas, kun oli sateen jäljiltä liukasta. :D Nyt molemmat nukkuvat niin sikeesti.

Ja Jamin ruoka joutaa vaihtoon, koska jätkä piereskelee niin paljon, ettei täällä pysty olemaan, vaikka kaikki ikkunat ovat auki! Ihan jäätävä lemu ja meinaan pökertyä koko ajan, hyh hyh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti