tiistai 24. heinäkuuta 2012

Kuulumisia

No jes, unohdin kameran piuhan kotiin eikä ole myöskään omaa konetta mukana täällä Koskella. Joten enpähän kirjoittele sitten vähään aikaa... Nyt oli pakko tulla kertomaan kuulumisia. :D
Joten, elossa ollaan!

Viime torstaina käytiin Suomen suurimmassa Prismassa Forssassa! Jee, jännää.

Perjantaina anoppi vei mut Säkylään, Veikko pääsi intistä lomille ja mentiin siitä sitten suoraan Poriin, Alkon kautta tietenkin. Sit mentiin serkun luokse ja siitä sitten vähän jazzeilemaan. Eipä me kauheesti jazz-kadulla kierretty. Oltiin pääasiassa Kirjurinluodossa juomassa ja pitämässä hauskaa ja kerran yhessä baariteltassa. ;) Tultiin sitten takaisin "kotiin" joskus kolmen aikaan aamuyöllä.

Lauantaina sitten iltapäivällä mentiin Prismaan ja Cittariin etsimään Veikolle kenkiä puvun kanssa, mutta ei sieltä tietenkään mitään löytynyt. Olis ollut kyllä yhet kivat kengät, mutta ei sitten juuri sitä Veikon kokoa ollut. :P Ostin sitten pikkusiskolleni kultaiset läpsyt, kun hän oli sellaisia havitellut. Ja siitä sitten päästiin kotiin takaisin Kaarinaan. <3

Sunnuntaina mentiin Veikon serkun rippijuhliin. Ja sieltä suoraan Ikeaan! Ostin eläinhuoneeseen ilmanpuhdistimen ja kaksi isoa (130 litraista) Samla-laatikkoa, että saan syrkit niihin. :) Zaba pääsi jo siihen asustelemaan, mutta Kissi odottaa vielä muuttoa. ;) Mutta toi ilmanpuhdistaja on kyllä tosi kätevä tonne! Se vähän viilentääkin. :) Nyt siellä on paljon mukavampi olla. Sitten kaveri tuli hakemaan mut ja Veikon ja mentiin Hovirinnan rannalle, otettiin vähän aurinkoa ja juotiin parit lonkerot ja lähdettiin sitten Heseen syömään, kun tuli vähän kylmä.

Sunnuntai illalla kaveri toi neljä rottaansa mulle lopetettavaksi. :// Siinä meni sitten tunti...

Päästiin sitten vihdoin nukkumaan ja maanantai aamulla lähdettiin ajamaan takaisin Koskelle, kun työni alkoivat 8:30 sikalassa. 

Olen tuolla sikalassa vielä kaksi viikkoa, eli aamuvuoro alkaa 8:30 ja iltavuoro alkaa 16:00, sen lisäksi hoidan myös anopin eläimet. Kanat ja pari sikaa. :)

Huh huh, jospa saisin viikonloppuna lisättyä tänne jotain kuvia. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti